Omega Design logoOmega Design logo

Kortreist og lokal mat

Omega Design jobba tett med Ryfylke Mat for å utarbeide ein god kommunikasjonsstrategi og eit godt pakningsdesign.
Bilde av prosjektet
IllustrasjonsbildeIllustrasjonsbildeIllustrasjonsbildeIllustrasjonsbildeIllustrasjonsbilde
Portrettbilde av ansatt
Publisert
1
.
10
2015
,
Portrettbilde av Judtith Sørhus Litlehamar
Publisert
1
.
10
2015
Judith Sørhus Litlehamar
,
Kommunikasjonsrådgjevar og tekstforfattar
judith@omegadesign.no

Nicholas Guindani brenn for kortreist og lokal mat, og ynskte å få kjøttprodukta sine synlege. Han er kokk og driv Ryfylke Mat i Sauda der han både tilberedar lokal mat og produserer produkt som han sel i gardsbutikken sin. Me har laga kommunikasjonsstrategi for Nicholas, slik at han betre kan treffe sine målgrupper med målretta kommunikasjon. I tillegg har me laga pakningsdesign på produkta, som tar omsyn til den gode historia bak produktet.  

Ta kontakt for ein uforpliktande prat
Portrett av Astrid Hjelmeland
Dagleg leiar Astrid Eidhammer Hjelmeland
Ring 97 19 47 88Send epost
Takk! Du høyrer snart frå oss.
Noko gjekk gale... Prøv igjen :)
NOEN
PakningsdesignKortreist og lokal matPakningsdesign